Keramiikkaveistoksia ja maalauksia – Taidenäyttely Bistro4:ssä

26.01.2024 | Taide | 0 Kommenttia

Susanna Paavola-Lehtinen & Harri Lehtinen

Vaasalaisen taiteilijapariskunnan, Susanna Paavola-Lehtisen ja Harri Lehtisen taidetta on esillä Bistro 4:ssä 30.3.24 saakka. Molemmat ovat aktiivisia Vaasan taiteilijaseuran jäseniä ja ovat pitäneet yhteisnäyttelyitä niin Suomessa kuin Virossakin. Näyttelyssä esitellään Susanna Paavola-Lehtisen keramiikkaveistoksia sekä Harri Lehtisen maalauksia, jotka vuoropuhelussaan luovat sulavan kokonaisuuden.

Susanna on pitkän linjan keramiikkataiteilija Vaasasta ja hänen veistostensa aihealueina ovat usein ihmishahmot. Hänen työnsä ovat tyyliteltyjä, humoristisia ja joskus jopa primitiivisiä. Vilkas mielikuvitus toimii hänen pääasiallisena inspiraation lähteenään. Taiteessaan hän pyrkii säilyttämään saven kauniin, luonnollisen pinnan, tuoden esiin materiaalin elävyyden. Raikkaat värit luovat iloisen vaikutelman, ja töillään hän välittää positiivista elämänasennetta ja hyvää mieltä.

Harri puolestaan on siirtynyt perinteisestä piirustus- ja maalaustaiteesta kohti abstraktimpaa ilmaisua. Hänen värimaailmansa on muuttunut raikkaammaksi ajan myötä. Harri on myös opettanut taiteen tekemistä sekä aikuisille että lapsille. Taiteilijapariskunnalla on yhteinen ateljee vanhan sokeritehtaan alueella Vaasassa, missä he luovat maalauksia ja keramiikkaveistoksia. Ateljeessa järjestetään myös erilaisia taidekursseja ja tapahtumia, kuten keraamisen kuvanveiston ja abstraktin maalauksen kursseja. Tämän vuoden aikana he aikovat pitää kursseja myös Kristiinankaupungissa.

Lue lisää taiteilijapariskunnasta!

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiSuomi